maandag 17 juni 2013

Dagje workshoppen

Hoi hoi,

Afgelopen zaterdag had ik een aantal gezellige dames in huis om te workshoppen. We zijn na de koffie en thee met wat lekkers begonnen met een "gift in a jar". Erg populair in Amerika, en wat mij betreft laten wij Nederlanders ons ook besmetten met dit "virus".
Het idee is om een kleinigheidje leuk in een glazen pot te doen en deze pot dan aan te kleden. Heb je er geen beeld bij, neem dan eens een kijkje op Pinterest of zoek via Google afbeeldingen op "Gift in a jar".
Met de workshop hebben we een pot gemaakt met mint kussentjes, leuk om bv mee te nemen naar een vriendin of buurvrouw. En natuurlijk kun je er altijd nog een kado bon of iets dergelijks bij geven ;-)


Na de pot zijn we aan de slag gegaan met 4 stempeltechnieken. Van links naar rechts --> de 1ste kaart 
was het meeste werk, de pijlen moesten recht boven elkaar gestempeld worden, hiervoor hebben we de
Stamp a ma Jig gebruikt. De stempelset heet "Oh, Hello". Ook bestond deze stempel uit 2 delen en moest er steeds 1 deel afgeplakt worden. Al met al een heel werkje, maar uiteindelijk ging iedereen met een mooie kaart naar huis.
De 2de kaart is gemaakt met de 2way stamping stempels. We hebben hiervoor de stempels "Stippled blossoms gebruikt. De achtergrondstempel "En Franqais" hebben we eerst gestempeld en daarna de kaart met een embossingfolder geembost.
De 3de kaart is met de Everythings Eleanor set gemaakt, mijn grote favoriet! Voor deze kaar zijn we aan het stoeien geweest met de embossingpoeder.
En voor de 4de kaart hebben we de "Chalkboard" techniek gebruikt. Voor deze kaart hebben we de "Swallowtail" stempelset gebruikt.

Meiden ik heb een super gezellige dag met jullie gehad! Dank jullie wel :-)

Tot de volgende kaart.

Liefs Hélène


2 opmerkingen:

  1. Leuke pot en prachtige kaarten.
    Lieve groetjes Aya

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een pareltjes heb je gemaakt! Hier had ik willen bij zijn.

    Groetjes, Ann C.

    BeantwoordenVerwijderen