maandag 3 maart 2014

Stampin'Up! - Verslagje: Haal meer uit de scallop tag topper punch

Hoi hoi,

Afgelopen vrijdag heb ik de workshop "Haal meer uit de scallop tag topper punch"  gehouden. Aan de tafel zaten enthousiaste dames en na de koffie/ thee met een zelfgebakken cupcake zijn we snel aan de slag gegaan met de 3 projecten.

Het eerste project was de giftbag (zie foto hierboven). De basis is heel simpel, het is hetzelfde als een 2 - 4- 6 -8 inch box (zie youtube). Alleen hebben we de bovenkant door de scallop tag topper punch gehaald en dit geeft een erg leuke sluiting.


Het tweede project was een kaart met tag-sluiting. Hiervoor hebben we weer een basis van 8 1/2 bij 5 1/2 inch gebruikt. Aan de 5 1/2 kant bepaald je het midden en hier pons je de "sluiting". Snij het overtollige papier netjes weg met je Stampin' Trimmer, ril je kaart en kleed deze aan. Eenvoudig, maar super leuk!


Het derde project heb ik naar een idee van mijn up-up-up line Michelle Last, deze ontzettend leuke kaart enveloppe. Erg leuk om te geven voor een bijzondere gelegenheid, zoals een bruiloft, verhuizing enzovoorts.


Zoals je hierboven kunt zien past er in het vakje een kado pasje. En als je de kaart verder
openklapt kun je een leuke boodschap, felicitatie e.d schrijven.


Al met al een geslaagde avond! En gezien het enthousiastme van de dames ga ik zeker vaker een avond- workshop geven. De eerstvolgende zal op 11 april zijn en zal in het teken staan van de Six- sided sampler bundle (blz 125 van de catalogus).
Meer informatie volgt hier nog over.

Tot stempels!

Groetjes Hélène

Geen opmerkingen:

Een reactie posten