vrijdag 27 juni 2014

Stampin'Up! - Nog 3 dagen......... !

Hoi hoi,

Nog 3 dagen en dan stopt de aktie, stap in voor 65 euro en zoek uit voor 70 euro. Twijfel je nog? Hieronder nog even wat punten op een rijtje.


Bij Stampin’ Up! noemen ze iedereen die zich inschrijft een “demonstratrice”. 
En daarmee wordt al snel de indruk gewekt, dat je workshops en/of party’s moet geven. 
Ontzettend jammer, want als je dat niet wilt dan is dat helemaal niet nodig! 

Wij noemen hobby-demonstratrices daarom Stampin’ Up! VIPS. 

Gewoon lekker genieten van alle voordelen die Stampin’ Up! te bieden heeft en vooral altijd 20% korting op al je aankopen

Tot en met 30 juni a.s. heft Stampin' Up! een extra mogelijkheid met een lage drempel om je aan te melden als Stampin’ Up! VIP. Je stelt hiervoor zelf je starterspakket samen met een waarde van €70 en betaalt hiervoor €65.

Dit is een mooie gelegenheid om te kijken of het ook iets voor jou is om Stampin’ Up! VIP te worden.

Is jouw verlanglijstje langer dan €65 dan is dit zeker de moeite waard om te overwegen!

Het standaard starterspakket van €129, waarbij je voor €175 aan producten naar eigen keuze mag uitzoeken, blijft eveneens verkrijgbaar.

Dit is een goed pakket voor degene met een nog lang verlanglijstje!

Je kunt dus nu kiezen uit 2 verschillende starterpakketten de komende weken!


Alle voordelen even voor je op een rijtje:

Je kunt niet in een betere tijd instappen als Stampin’ Up! VIP!

Wanneer je je nu aanmeldt profiteer je van het volgende: 

  • Je kunt vanaf 30 mei items uit de nieuwe catalogus voorbestellen. Jij hebt dan als eerste de nieuwe catalogus en producten uit deze catalogus in handen.
  • Project Life komt er snel aan en als demonstratrice kun jij Project Life ook al bestellen voordat het voor klanten beschikbaar komt.
  • Onze lijst met producten die vanaf juli niet meer verkrijgbaar zijn komt binnenkort uit en jij kunt zien welke producten mee gaan naar de nieuwe catalogus en deze alvast bestellen.
  • Je eerste kwartaal loopt tot en met eind September! Dus je hebt in plaats van 3 maanden, een half jaar de tijd voor je eerste kwartaal.
  • In September komt er een nieuwe seizoenscatalogus met allemaal nieuwe producten. De voorbestelronde voor deze catalogus is in Augustus, dus nog meer reden waarom je je minimum makkelijker kunt halen en van alle kortingen en speciale acties alleen voor demonstratrices kunt profiteren.
  • En natuurlijk de 20% korting op de prijs van je producten (catalogus prijs - 20% = netto totaal).
  • Ook kun je gratis stempelsets verdienen, speciale Stampin' Up! evenementen bijwonen inclusief Convention in Brussel. Stampin’ Up! evenementen en/of Convention in Brussel bijwonen zijn echter geen verplichting! Dit is voor een ieder vrij om te beslissen om daar wel of niet aan deel te nemen.
  • Je komt in een bijzonder creatief en elkaar ondersteunend team, waar iedereen welkom is en waar iedereen op zijn eigen manier een Stampin’ Up! VIP, dan wel demonstratrice is. De een is wat meer zakelijk ingesteld en de ander doet het puur voor de hobby. Iedereen is welkom!
 
Vanmiddag mag ik weer 2 gezellige meiden in mijn team verwelkomen, lijkt dit je ook leuk en gezellig? Meld je dan nu aan. Je kunt dit doen via deze rechtstreekse link.
Heb je nog vragen over deze aktie, of over Stampin'Up!, dan kun je me ook altijd mailen op lovelythings@live.nl.


Tot stempels!

Groetjes Hélène

Geen opmerkingen:

Een reactie posten