dinsdag 15 juli 2014

Stampin'Up op de Imkerij dagen..... 2de dag verslagje

Hoi hoi,

Ook zondag waren Helga en ik van de partij op de Imkerij dagen bij Henk Gerkema in Klaaswaal.
Deze dag was een stuk grijzer dan de zaterdag en er stond ook een fris windje. Maar wij hadden er zin in en hebben snel onze kraam opgebouwd en ingericht.


En ook op deze dag kwamen er al vroeg bezoekers, wat is er toch ontzettend veel interesse naar imkers! Zo leuk om te zien!

Tegen de middag werd het eigenlijk alleen maar grijzer en hebben we de buienradar maar eens aangeslingerd, en er bleek toch wel een flink regen gebied onze kant op te komen. Balen!
We zouden het nog even afwachten maar zodra het écht flink zou gaan regen, waren we gedwongen om onze spullen in te pakken, want papier en regen/ vocht is niet zo'n goede combinatie :-(

Na een uurtje ging het van miezer naar pijpestelen en zijn we gaan inpakken, zo jammer, want er bleven nog steeds bezoekers komen.

We waren deze dag dus eerder thuis dan verwacht, en dat denk je?..... Bij ons in Hardinxveld scheen de zon! Hoe zuur is dat!


Via deze weg wil ik mijn vriendin Helga bedanken voor het gezellige weekend! Maar ook Jannie en Henk Gerkema voor de gastvrijheid en de goede zorgen voor ons, dank jullie wel!!


Ik zou zeggen.... tot volgend jaar!!


Groetjes Hélène


Geen opmerkingen:

Een reactie posten