zaterdag 22 augustus 2015

Magic of the Season zaterdag 3 oktober Dordrecht
Hoi hoi,

Zaterdag 3 oktober 2015 organiseer ik samen met 
Caroline van der Straaten (Caro's kaartjes) een kerst event.

Hieronder de informatie over het event


Het is de meest magische tijd van het jaar! De tijd dat je met je familie en/of vrienden samen komt om nieuwe herinneringen te maken. De tijd van gezelligheid en veel foto’s maken om alles vast te leggen. De tijd van cadeautjes inpakken en kaartjes sturen.

Tijdens deze kerst workshopdag gaan we binnen dit thema aan de slag met de mooie Stampin' Up! materialen uit de nieuwe herfst/winter catalogus.

Kom alvast de kerstsfeer opsnuiven en maak  4 gevarieerde SUper leuke kerstprojecten. Er ligt op deze dag een goed gevuld materiaal pakket op je te wachten om heerlijk mee aan de slag te gaan onder een praatje met je tafelgenoten.

Iedereen die graag creatief bezig is met papier, mooi design papier, inkt en embellishments, is van harte welkom! Wil je niet alleen komen? Neem dan gezellig je moeder, je zus of je vriendin mee!

Naast de diverse projecten zijn er ook inspiratietafels met leuke voorbeelden, prijzen, spelletjes en plezier. Voor de innerlijke mens zal gezorgd worden in de vorm van een heerlijke lunch, koffie/thee, sap/fris en lekkers. Kortom een dag die je niet mag missen! 

Datum: 3 oktober 2015
Tijd: van 11.00 uur - 17.00 uur
Plaats: Dordrecht
Koningsstraat 290, 3319 PH Dordrecht
(Dubbelmonde ­ Biesbosch zaal)
Prijs: €40,00


Heb je interesse in deze gezellige workshop dag?
Stuur me dan een mailtje op lovelythings@live.nl
Ik stuur je dan een uitnodiging voor de Facebookpagina.
Heb je geen Facebook, dan stuur ik je alle overige  informatie
via de mail door.


Tot stempels!Hélène

Geen opmerkingen:

Een reactie posten